Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- În case frig, pe stradă aburi. O avarie majoră a umplut de aburi un bulevard întreg din Capitală

A fost avarie majoră astăzi în Capitală. Un bulevard întreb a fost umplut de aburi, în timp ce în case, bucureștenii îndurau frigul.

Redactia Stirile Kanal D,

În case, frig, pe stradă, aburi [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Ca la cota 2000 s-au simțit bucureștenii astăzi. O avarie majoră a umplut de aburi un bulevard întreg. Zeci de mii de oameni au rămas fără apă caldă și căldură. Ca să prevină astfel de situații, primarul capitalei anunță că va cumpăra mai multe mini centrale termice de cartier", a transmis Cristian Sabbagh.

În case frig, pe stradă aburi

Dacă ne luăm după imagini, am crede că ne aflăm în vârf de munte. În realitate suntem în Capitală, în Piața Iancului. Din toate gurile de canal de pe șosea ies nori denși de abur.

"E saună totală!", a spus un trecător.

Abia se poate zări la o distanță mai mare de câțiva metri.

Șoferii sunt nevoiți să încetinească când se apropie de norul de abur.

"Normal că încurcă! Dar câtă căldură se pierde!", a spus un trecător.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alții au vrut să imortalizeze "fenomenul".

"Se vedea spectaculos și sunt pasionat de fotografie", a spus un trecător.

Nu este la fel de spectaculos pentru cei care au de pătimit de pe urma avariei. Toată căldura care ar fi trebuit să fie în casele bucureștenilor, s-a răspândit pe străzi. Iar în case caloriferele erau bocnă.

Peste 1200 de blocuri au rămas fără apă caldă și căldură după ce conducta primară a cedat.

Temoenergetica promite că toți bucureștenii vor avea parte de căldură până la finalul săptămânii. Pentru a mai elimina din probleme tehnice, primarul general promite că va achiziționa 20 de mini centrale de cartier. 40 de mii de oameni ar urma să beneficieze de pe urma acestor achiziții.

Citește și: Termoenergetica a făcut anunțul. Peste 200 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură. Care este lista zonelor afectate

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI