„Cei care vor să petreacă în natură, departe de gălăgie, pot alege Jurilovca, ținutul lipovenesc, din nordul Dobrogei. Multe dintre unitățile de cazare sunt ocupate deja, iar gazdele au pregătit pachete speciale cu activități în aer liber și mese îmbelșugate ”, a transmis Christian Sabbagh.

Pregătiri de Paște în Deltă

Peste 700 de turiști vor petrece Paștele în satul Jurilovca. Zonă este cunoscută pentru portul pescăresc, dar și pentru căsuțele tradiționale din chirpici, vopsite în nuanțe de alb și albastru, acoperite cu stuf din belșug.

La această pensiune, oaspeții achită pentru 3 nopți cu all-inclusive, 3.600 de lei pentru o cameră dublă. În preț sunt incluse, însă, activități pentru toată familia și experinte tradiționale din zona.

În cadrul pensiunii sunt opt camere, fiecare având propria tematică și poveste.

Citește și: VIDEO- Europa, sub influența unei cupole de foc! Specialiștii spun că avem cel mai călduros început de aprilie din istorie

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Și resorturile de lux au rămas fără camere disponibile. Pentru două nopți de cazare pachetele au pornit de la 2200 de lei și au ajuns până la 2500 de lei, în cazul unui bungalow cu vedere către canalele Deltei Dunării.Atmosfera va fi întreținută cu muzică live, iar masa de Paște va conține atât ouă roșii, pască și miel, cat și preparate sofisticate.

Cei care vor un prânz sau o cină pescărească pot alege cherhanalele din zonă.

În această perioadă, afumătoarele sunt pline cu pește de sezon.
Și pentru că este vedeta sezonului, bucătarii vor găti scrumbia în toate felurile posibile.
Pentru o experiență culinară pescărească turiștii vor scoate din buzunar 150 de lei de persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si