„Nu trebuie sa mergeți până în Maldive pentru a vedea plaje cu nisip fin si apă ca albastrul cerului. Există un astfel de loc și în Egipt. Acolo este și colega mea, Gabriela Ghizel”, a transmis Simona Pătruleasa.

Plaje ca în Maldive, în Egipt

„Suntem în Orange Bay, una dintre cele mai cunoscute dacă nu cea mai cunoscută insulă din apropiere Hurghadei, unde se organizează excursii din resorturi.

Am cumpărat și noi o astfel de excursie pentru care am plătit patruzeci și cinci de dolari. Un preț destul de mare dacă e să ne luăm după ce ne-au spus cei de la hotel. Mai ales dacă sunteți grupuri, aici se merge foarte mult pe negociere și puteți să negociați absolut orice și eventual să scoateți un preț mai bun decât am reușit noi, însă, să știți că merită. Ce am văzut aici arată spectaculos. Acest loc se mai numește și maldivele egiptene și am să vă arăt în cele ce urmează apa este extrem de clară, de curată, de albastră. Într-adevăr, chiar te simți ca în Maldive, însă din păcate sau din fericire este cel mai turistic loc în care am fost vreodată. Toți oamenii pe care îi vedeți în jur sunt doar turiști veniți de peste tot pentru că aceasta nu este deloc o așezare de localnici.
Până și angajații de aici fac naveta în fiecare dimineață și în fiecare seară în Hurghada. Important: dacă veniți, să știți că nu se poate plăti cu cardul din cauză că nu este semnal să accepte și euro și dolari și lire egiptene, iar prețurile, ei au spus că sunt destul de mari, însă seamănă foarte mult cu prețurile noastre din România. Ce a mai inclus această excursie? Am avut două opriri pentru a înota cu peștii de pe barcă și a fost foarte drăguț și o am luat masa acolo, pe barcă”, a transmis Gabriela Ghizel.

Citește și: O noapte de cazare în Mamaia a ajuns să coste cât una în Dubai! Prețurile au luat-o razna înainte de minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si