"Cei care nu au reusit sa cumpere produse tradiționale de Crăciun, o pot face acum, la jumătate de preț. Dulciurile de sezon, dar și preparate specifice sărbătorilor de iarnă, precum toba și jumările, au prețuri și cu 60% mai mici decât în decembrie", a transmis Cristian Sabbagh.

În ianuarie, Crăciunul e la jumătate de preț

În acest supermarket, în apropierea caselor de marcat au fost expuse figurine cu Moș Crăciun, bomboane de pom și alte dulciuri specifice sărbătorilor de iarnă.

Toate la jumătate de preț.

Dacă vorbim despre dulciuri, majoritatea au termen de valabilitate de câteva luni. Cum sezonul lor a trecut, comercianții reduc prețurile ca să scape de mai repede de marfă.

Cei care nu s-au săturat de preparatele tradiționale, se pot înfrupta cu șorici, tobă sau jumări la un preț de chilipir.

"Pachetul acesta cu jumări e redus cu 65%, de la 40 de lei, la 14 lei", a spus un vânzător.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ofertele, deși greu de refuzat la prima vedere, nu conving pe toată lumea.

"Cam ne-am săturat de Crăciun, am mâncat destule", a spus un cumpărător.

Până și supermarketurile online au la vânzare preparate tradiționale. Cei care nu și-au potolit pofta de Craciun, pot economisi între 25 și 50% acum. In ianuarie, cel mai căutat produs specific sărbătorilor este cozonacul. Online, acesta este redus cu 30 de procente, de la 27 de lei, la 19 lei.

"Românilor le place să se răsfețe tot anul, nu doar de sărbători, noi încă mai avem pe stoc lebar, tobă, carne la garniță, chiar și sarmale", a declarat Andrei Popescu manager general supermarket online.

Preferința oamenilor pentru promotii a crescut odată cu valul scumpirilor. Conform INS; traiul zilnic este cu 6,6% mai scump față de anul trecut.

Citește și: VIDEO- Conduita alimentară după sărbători. Ce trebuie să mâncăm după mesele îmbelșugate?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: