Stațiunea Colibița este renumită pentru împrejurimile impresionante și pentru că aici se găsește cel mai curat aer din țară. O plimbarea prin natură are beneficii uriașe asupra sănătății.

„In Colibița nu doar vii sa petreci un sejur mai scurt sau mai lung, ci vii sa pleci mai sanatos”, spun operatorii de turism.

Tocmai de aceea, turiștii par să fie tot mai conștienți de ce are de oferit zona și aleg să se cazeze pe malul lacului.

Hotelurile sunt tot mai multe- numai în ultimii patru ani, numărul lor a crescut cu 500%.

Cazare de vis la prețuri decente. Cel mai curat aer din țară

„Cei care isi doresc sa petreaca un weekend romantic la acest hotel boutique din Colibita pot inchiria aceasta camera in care se pot relaxa dar se pot bucura si de o priveliste spectaculoasa de pe balconul cu vedere spre lac”, relatează corespondentul Kanal D la Cluj.

„Mai mult weekendurile sunt mai solicitate. Vin pentru o relaxare, o mancare buna, un vin bun”, spun proprietarii de hoteluri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La mare căutare sunt camerele cu vedere spre lac. Prețul unei nopți petrecute în cea mai luxoasă încăpere costă 155 de euro. Posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt nenumărate.

„Am incercat sa cream cat mai multe posibilitati de a-si petrece timpul in interior.+ Avem sala de fitness cu vedere panoramica la lac, spatiu de joaca pentru copii.+ mini piscine in interior, Jacuzzi tot asa cu vedere panoramica, sauna uscata, salina”, spun proprietarii de hoteluri.

Cât despre meniu, turiștii au de unde alege. Bucătarul șef le poate găti orice.

„Avem în meniu foie gras. Nu toata lumea mananca foie gras, multi vor ficatei, pastrav”, spun chef-ii.

Pensiuni primitoare chiar în inima Munților Căliman

Tot la doi pași de lac, găsim o pensiune cochetă cu interioare la fel de spectaculoase. Cei care doresc se pot caza aici pentru mai multe zile și chiar pot munci din camerele apartamentelor dotate cu internet de mare viteză.

„Fiecare apartament are intrare separata, astfel incat neavand locuri comune de interior, gen holuri sau receptie, turistii nu se intalnesc unii cu altii decat pe alee, in parcare sau pe terasa mare”, spune proprietarul pensiunii.

Camere libere sunt destule în unitățile de cazare de lângă lac, iar prețurile la cazare, mai mici ca pe Valea Prahovei sau în Poiana Brașov. Odată cu sosirea primaverii, cazarea se va scumpi pentru că și numărul doritorilor va crește.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si