Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - În minivacanță, turiștii au preferat muntele. Șoferii au fost nevoiți să aștepte ore în șir la cozi

În cele câteva zile libere din această perioadă, turiștii au luat cu asalt zonele de munte, precum Valea Prahovei. Astfel, din cauza aglomerației, unii șoferi au fost nevoiți să stea în trafic ore bune.

Maria Stiuca,

Din 4 zile de vacanță, 2 au stat în trafic [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Parcă toată România s-a mutat la munte în minivacanța care tocmai s-a încheiat. Stațiunile au fost arhipline, iar din cele patru zile libere, zeci de mii de români care au ales Valea Prahovei au pierdut aproape două zile de distracție numai pe drum. Cât timp au pierdut turiștii la cozi, în stațiunile montane, aflăm de la colegul meu, Adrian Jătăreanu”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Minivacanță petrecută la munte

„Bun găsit!
Atât la sosirea către munte, cât și la plecare, românii au stat în coloanele interminabile de mașini chiar și 7-8 ore. În mod normal, u n șofer străbate stațiunile de pe Valea Prahovei, în cel mult 50 de minute. Vorbim aici de o distanță de aproape 40 de kilometri, de la Predeal până la Comarnic.

Practic, turiștilor le-a mai rămas puțin timp la dispoziție să se bucure de Târgul de Crăciun deschis în Brașov, să se plimbe prin oraș, sau chiar să se odihnească în unitățile de cazare. Aglomerație mare a fost și la instalațiile de transport pe cablu din Poiana Brașov. Inclusiv aici turiștii au așteptat zeci de minute să își cumpere cartele, iar apoi să folosească telegondola pentru a urca în vârful masivului Postăvarul.
Chiar și așa, pentru hotelieri minivacanța a dus profituri uriașe. Asta pentru că gradul de ocupare în hoteluri și pensiuni a fost de 100%, atât în Brașov, cât și pe Valea Prahovei”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Vremea în prima săptămână de iarnă. Ce anunță meteorologii ANM?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI