„A trebuit sa ne reinventam pentru ca platformele online de mancare au fost invadate de restaurante. Singura varianta de a ajunge la client a fost livrarea si cum toate restaurantele au inceput sa livreze si in cazul am fost nevoiti sa ne reinventam cumva. Din cele peste 30 de sortimente mai bine de jumatate sunt noi, pizza cu trufe, cartofi, fructe de mare”, spune patroana unei pizzerii.

Petru face pizza de 5 ani si daca pana acum preferata era cea clasica cu salam, sunca sau ciuperci, in pandemie clientii si au dorit sa experimenteze alte gusturi.

Si blatul gustos face diferenta intre sortimentele de pizza.

Bucătarii au reinventat multe preparate gustoase, cu alte ingrediente

Pe o baza gustoasa ce seamna cu painea de casa se pune sos se rosii, iar pe deasupra se toarna in ploaie mozzarela sau cascaval din belsug

Pe principiul putin si bun Petru adauga cu grija cateva felii de sunca, o mana de mozzarela si pentru o aroma deosebita presara o mana de fistic, lucru care face diferenta dintr un gust banal, intr unul sofisticat.

„Înainte de pandemie eram 60 de restaurante care faceam delivery, acum sunt peste 200 deci trebuia sa venim cu ceva in plus sau mai bine spus cu altceva”, spune Petru.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ionut se numara printre clientii care se bucura nespus ca poate savura o pizza care il duce cu gandul la vacanta.

„Pentru astazi am ales o pizza din noile sortimente, noua cu burata, consistenta, care ma va ajuta sa trec ziua asta. E un preparat usor care nu iti îngreuneaza stomacul”, spune un client.

Pretul unei astfel de pizza porneste de la 30 de lei poate ajunge si la 50 de lei in functie de ingredientele folosite. 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si