Nu este o glumă, ci isprava primarului, care spune că nu a greșit data din calendar, ci doar, pentru că este gospodar, a vrut să-și facă vara… sanie!

Aradul arde, primarul… împodobește bradul! La 36 de grade la umbră, Călin Bibarț a aprins luminițele de Crăciun în curtea instituției.

Apoi, edilul a publicat pe contul său de Facebook mai multe fotografii în care apare lângă doi brazi artificiali bogați, decorați pentru…Nașterea Domnului.

Isprava făcută i-a stârnit până și lui amuzamentul.

„Știam că va fi puțină vâltoare să discuți despre brazi de Crăciun când afară sunt 35, 37 de grade. Dar de ce să nu cumpărăm un produs de calitate la un preț mai scăzut?!”, a spus primarul Aradului, Călin Bibarț, pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Nicuşor Dan CV: Ce studii are primarul Capitalei?

Nu de aceeași părere sunt și cetățenii

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Primarul spune că după modelul brazilor în miniatură intenționează să cumpere și pomul festiv, tot artificial, care va avea peste 20 de metri. 

Citeste si: VIDEO| Alegeri electorale cu scandal și amenzi

Autoritățile anunțaseră deja că vor folosi brazi artificiali după pățania de anul trecut. Bradul de Crăciun a fost schimbat de către primărie la câteva zile de la amplasare, după ce acesta a devenit ținta ironiilor și criticilor.

Pomul avea o coroană rară și ramurile uscate.

Citeste si: Radu Mazăre împlinește 53 de ani în închisoare. Cum este viața în pușcărie pentru fostul primar al Constanței

Urmărește interviul primarului Călin Bibarț, acordat pentru Știrile Kanal D. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si