Aglomerație de nedescris în școli

De pildă, astăzi la o școală din București la orele prânzului era o aglomerație de nedescris, iar normele de protecție au fost complet date uitării.

În ziua în care am reușit să doborâm un nou record negativ  în privința numărului de cazuri nou depistate în ultimele 24 de ore, oamenii continuă să sfideze recomadările autorităților și se bulucesc în fața unei școli din Capitală, mai ceva la pâine caldă!

Nu se ține cont nici de faptul că în jurul școlilor masca este obligatorie, căci despre distanțare...nici nu încape vorbă!

„Aoleu! E inacceptabil așa ceva! E foarte foarte aglomerat! Ne îmbulzim toți! Grămadă! Grămadă!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Creșă închisă în Capitală: Toți copiii au fost trimiși acasă

„Nu mai e aici niciun fel de distanțare...nu e normal! Sunt multe persoane care nu poartă masca, multe care stau bot în bot, scuzați-mi expresia, nu mai e nimic normal!”

Și totuși, alții se arată deranjați de aglomerația din jur, însă găsesc imediat o scuză atunci când își dau seama că ei înșiși sunt cei care au călcat pe bec.

Bilanț coronavirus 15 septembrie: peste 4.000 de cazuri noi 

4.004 cazuri noi de îmbolnăvire au fost depistate numai în ultimele 24 de ore. Au fost înregistrate 81 de decese, iar în Capitală rata de infectare a depășit pentru a treia zi consecutivă, pragul de 1.5 la mia de locuitori.

Așa se face că în tot acest timp, autoritățile nu fac decât să vină cu noi propuneri ce vizează vaccinarea obligatorie în rândul angajaților din spitale și școli.

Citeste si: În luna octombrie am putea afla cât este de eficient vaccinul Pfizer administrat bebelușilor și copiilor cu vârste între 6 luni şi 6 ani

„Se propune acest lucru, în contextul în care avem avem o creștere, în 2 zile am avut o dublare a umărului de cazuri, în 2 zile am avut o dublare a numărului de decese...și din 155 de copii, 10 sunt la terapie intensivă.”, a declarat Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății.

Citeste si: Raed Arafat face anunțul momentului despre vaccinarea obligatorie: "Dacă te îmbolnăvești..."

VIDEO- Declarațiile făcute de Nelu Tătaru în ceea ce privește vaccinarea obligatorie:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si