In zonã nu existã ambulantã, iar cea mai apropiatã unitate este la 50 de kilometri. Autoritatile locale au facut numeroase demersuri catre Guvern, insã panã acum au primit doar promisiuni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Peste 200 de mii de turisti ajung anual in zona Padina-Pestera. Peisajele superbe si aerul curat de munte atrag iubitorii de natura ca un magnet. Insa putini stiu ca daca au vreo urgenta medicala, cel mai apropiat serviciu de ambulanta se afla la 50 de kilometri distanta.

Nici la pensiunile si la hotelurile din zona nu exista personal specializat in salvarea vietilor omenesti. Asa ca singura speranta ar fi la cadrele medicale de la un eventual serviciu de ambulanta, care deocamdata nu exista in apropiere. Autoritatile locale au facut demersuri nenumarate, insa pana acum nu s-a cocretizat nimic.

In cazul in care s-ar deschide o statie de ambulanta in zona, este nevoie si de personal.
Pana cand problema va fi rezolvata turistii vor veni in vacanta aici cu teama ca nimeni nu le va putea acorda ajutor, in cazul unei situatii de urgenta. Saptamana trecuta un barbat care a cazut de la etajul trei al unei pensiuni a asteptat mai bine de o ora si jumatate sosirea unei ambulante.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si