Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | In vacanta, dar cu frica

Turistii care ajung la Padina-Pestera, din Dambovita au parte de peisaje de vis insã stau cu sufletul la gurã de fricã sã nu aibã vreo urgentã medicalã.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

In zonã nu existã ambulantã, iar cea mai apropiatã unitate este la 50 de kilometri. Autoritatile locale au facut numeroase demersuri catre Guvern, insã panã acum au primit doar promisiuni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Peste 200 de mii de turisti ajung anual in zona Padina-Pestera. Peisajele superbe si aerul curat de munte atrag iubitorii de natura ca un magnet. Insa putini stiu ca daca au vreo urgenta medicala, cel mai apropiat serviciu de ambulanta se afla la 50 de kilometri distanta.

Nici la pensiunile si la hotelurile din zona nu exista personal specializat in salvarea vietilor omenesti. Asa ca singura speranta ar fi la cadrele medicale de la un eventual serviciu de ambulanta, care deocamdata nu exista in apropiere. Autoritatile locale au facut demersuri nenumarate, insa pana acum nu s-a cocretizat nimic.

In cazul in care s-ar deschide o statie de ambulanta in zona, este nevoie si de personal.


Pana cand problema va fi rezolvata turistii vor veni in vacanta aici cu teama ca nimeni nu le va putea acorda ajutor, in cazul unei situatii de urgenta. Saptamana trecuta un barbat care a cazut de la etajul trei al unei pensiuni a asteptat mai bine de o ora si jumatate sosirea unei ambulante.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI