Teatrul Național din Cluj-Napoca și-a deschis porțile publicului dornic să exploreze clădirea emblematică din oraș. Oamenii au putut vedea ce se întâmplă în spatele scenelor, s-au putut plimba în toate zonele teatrului și au putut participa la o mulțime de activități. În plus, în aceste zile, foaierul teatrului este împodobit de sărbătoare și arată ca-n povești, a transmis Cristina Dorobanțu.

În vizită la teatrul din Cluj-Napoca

Teatrul Național din Cluj-Napoca, o clădire emblematica si de o frumusețe aparte, și-a deschis porțile publicului in weekend. Sute de oameni au trecut pragul instituției care a pregătit o mulțime de activități cu această ocazie. Publicul a putut vedea și ce se întâmplă în spatele cortinelor.

Ni s-a părut o chestie nouă, ceva ce putem să facem împreuna într-o seară... e prima dată când venim,  a spus un vizitator.

Nu ne-am uitat mai mult peste program, dar mi s-a părut chiar prima activitate foarte interesantă și am zis să venim și să rămânem până la sfârșit, a spus un vizitator.

Încă de la intrare oamenii au fost întâmpinați de un decor parcă din povești. Brazii de Crăciun și ornamentele de sărbătoare au adus o frumusețe aparte încăperilor istorice, iar publicul nu a ratat ocazia de a se fotografia aici.

În sala mare au avut loc mai multe spectacole și activități interactive. Cursurile de tango au atras foarte multi curioși, dornici să învețe să danseze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Partea cu tango-ul și partea cu teatrul și improvizația, astea m-au atras pe mine cel mai tare, a spus un vizitator.

Și teatrul de improvizație a fost pe placul spectatorilor.

Avem unele evenimente care și-au creat o tradiție, cum ar fi concertele de la scena mare sau cursurile de dans de la scena mare sau atelierele pentru copii sau adolescenți, avem patru concerte de colinde, a declarat Delia Oancea, purtător de cuvânt Teatrul Național Cluj-Napoca.

Aici e un atelier de la teatrul de umbre, unde ne familiarizam cu o altă formă de teatru, de animație, așa cum e teatrul de păpuși, a declarat Ruxandra Purdea, actriță.

Programul porților deschise la Teatrul Național din Cluj- Napoca s-a aflat la cea de-a 11 ediție si s-a bucurat din nou de un real succes.

Citește și: VIDEO- Artistul ridică publicul în picioare. Cristian Bănățeanu, considerat erou de fiul său


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: