Mai aproape de cer si privindu-si enoriasii ca un adevarat suveran, Inaltpreasfintitul Teodosie tine slujba la o inaltime de peste 20 de metri.

S-a urcat tocmai pe turla bisericii de la Dervent, de unde predica s-a auzit cu ecou in toata curtea manastirii.

Un preot ii tine microfonul la indemana, iar altul tine deschisa biblia din care Arhiepiscopul Tomisului citeste.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Aceasta slujba la inaltime a fost surprinsa vinerea trecuta. Rand pe rand, Inaltpreasfintitul Teodosie si soborul de preoti au urcat in varful turlei pe niste scari improvizate, fara sa poarte vreun echipament de protectie.

Inaltpreasfintitul Teodosie a refuzat sa comenteze imagnile, insa angajatii sai ne-au explicat ca tomitanul s a urcat e turla pentru ca nu a apucat sa sfinteasca crucea inainte ca aceasta sa fie montata la inaltime. 

Cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca au pornit insa o ancheta, in urma careia Inaltpreasfintitul Teodosie ar putea fi amendat pentru ca si-a pus viata in pericol.

Nu este pentru prima oara cand Teodosie vrea sa fie cat mai aproape de Dumnezeu. Anul trecut, de Boboteaza, Arhiepiscopul Tomisului a sfintit cisternele pompierilor tot de la inaltime, cand postura sa aducea cu cea a unui profet.

Vesmintele lungi si aurite, pe care inaltul prelat le poarta la evenimentele de seama erau sa-i provoace accidentarea anul acesta. Teodosie s-a impiedicat chiar cand urca pe cisterna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si