Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Înapoi la școală și la coșmarul din trafic. "A început nebunia. Pregătiți-vă!"

Prima zi de școală a fost plină de emoții pentru elevi... dar și pentru șoferi. S-a dat startul sezonului de coșmar în trafic. La primele ore, în capitală s-a circulat bară la bară și a fost nevoie de ajutorul polițiștilor pentru a fluidiza circulația. Pe timpul școlii, străzile sunt de 3 ori mai pline decât pe perioada vacanței.

,

Înapoi la școală și la coșmarul din trafic [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A început nebunia. Pregătiți-vă!

Se dă următoarea ecuație de coșmar. Ora 8 dimineața plus prima zi de școală, la care se adaugă un semafor stricat. Rezultatul...

Este jale! Jale!

Trafic de 3 ori mai aglomerat în prima zi de școală

Pe străzile din Capitală, în prima zi a noului an școlar, mai mult s-a stat decât s-a circulat. Cu nervii întinși la maximum și buchetul de flori în portbagaj, șoferii au încercat să se obișnuiască cu noua normalitate.

De când am ieșit cu mașina din parcare așa a fost, aglomerat

Foarte oribil! În prima zi de școala e jale

- Infernal!

- Cum stați cu nervii?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Deocamdată bine.

Cu 20 de minute mai mult decât într-o zi normală

Foarte aglomerat. A început nebunia

Nici cei care folosesc bicicleta sau scuterul nu au avut o zi prea ușoară.

Miercuri, joi, vineri dezastru. Acum cu școala? Mai rău

De multe ori trebuie sa merg pe linia de tramvai!

Studiile arată că jumătate dintre elevi ajung la școală cu mașina. Așa că nu e de mirare de ce o dată cu noul an școlar începe și coșmarul șoferilor.

Prima zi de școală ne reamintește de ce Bucureștiul e în topul celor mai aglomerate orașe. Suntem pe Bulevardul Lacul Tei, unde se circulă cu 3 km pe oră.

Polițiști de la locală, jandarmi și agenți de la brigada rutieră au dirijat traficul.

Ca să îl mai fluidizeze cât de cât. Acesta este doar începutul, ne spune directorul Poliției Locale.

Citește și: VIDEO- Bucureștiul s-a aglomerat din nou. Care mijloc de transport este mai eficient: mașina personală sau tramvaiul


Comparativ cu vacanța de vară sau iarnă, valorile de trafic putem spune că de multe ori de triplează, nu numai se dublează, a declarat directorul Poliției Locale.

La nivel global, Bucureștiul se află pe locul 7 la capitolul ambuteiaje, după orașe precum Londra sau Milano. În medie, un bucureștean petrece 277 de ore pe an în aglomerație. Iar la orele de vârf, media cu care se circulă în capitală este de 17 km pe oră.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI