În ultima gală, Roberta a fost descalificată din cauza comportamentului. Alături de ea, a părăsit competiția și Sebastian, iubitul acesteia.

După ce a fost eliminată, Teodora spunea că Roberta a postat pe rețelele sociale dovezi ale încălcării regulamentului emisiunii, după care a mărturisit că îi pare rău. Fosta concurenta a urcat un videoclip în care era filmat telefonul Teodorei, care primea un apel de la Robi.

Teodora și Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi, despre apelul către Teodora: "A zis că o să se răzbune" 

Patrick a deschis subiectul în emisiunea pentru a lămuri situația care a creat vâlvă în online. Robi a spus adevărul, fără a încerca să se ascundă. Se pare că apelul este adevărat, dar între cei doi nu a existat o convorbire în afara emisiunii. Concurentul a spus că a apelat-o pe Teodora după ce a văzut-o afectată de situația cu familia ei care nu este de acord cu interacțiunea pe care aceasta o are cu el și a vrut să lămurească câteva aspecte.

Înainte de spune motivul apelului, Robi a mărturisit că s-a îndrăgostit de Teodora. Concurenta a lăsat privire în jos la dezvăluirea lui Robi, fără a schița vreun gest.

Citește și: VIDEO „Nu știu ce mi-ai făcut, dar cred că m-am îndrăgostit”. Gagea, mărturisire neașteptată, la scurt timp după despărțirea de Alexandra! Cine e fata care i-a furat inima și care a scos-o din minți pe brunetă: „Să nu mai vii la mine”

Patrick: Acum, dacă tot este vorba de Robi și dacă tot doriți cu toții să jucăm fairplay și cred și Robi este fairplay în ceea ce constă emisiunea... se vehiculează, de fapt, nu se vehiculează. Au apărut în mediul online niște video-uri cu Teodora din camera de hotel. Lucru care îl implică și pe Robi, deoarece acolo, la un moment dat, pe telefon, a apărut o situație cum că tu ai fi sunat-o pe Teodora, ea având telefonul pe pat și cred că trebuie să lămurești puțin subiectul ăsta că online-ul a luat-o razna.

Robi: Teodora nu are nicio vină. Pur și simplu, nici nu știu cum să spun... Deci, în primul rând, eu cred că m-am cam îndrăgostit de Teodora, ca să vă spun...

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Patrick: Am văzut cu toții. 

Robi: Și am fost oarecum frustrat pe treaba asta că sunt atâtea chestii care nu o lasă să înainteze în niciun fel. La un moment dat am văzut că tot timpul când vine vorba de familia ei se sensibilizează și plânge, adică, dacă face tot timpul treaba asta, mă gândesc că e mult mai mult decât ce arată ea. Ea știe ce se întâmplă la ea în familie și cât de neplăcut sunt eu. Asta n-am de unde să știu, dar din reacțiile ei, cred că are certuri și așa mai departe. Și pur și simplu am simțit nevoia să o sun atunci să îi zic că o să o las în pace și că nu...

Patrick: Practic, apelul respectiv este adevărat. Tu ai fost cel care a sunat-o pe Teodora.

Robi: Eu am sunat-o. Nu mi-a răspuns. Ați văzut și în gală. Am preferat să închei și să renunț la interacțiunea ei, atât pentru ea, cât și pentru familia ei și îmi asum... Dacă e să primesc pedeapsă sau așa. Sunt conștient de treaba asta, că am greșit.

Teodora: Nu e vina ta, Robi! Ce pot să zic, că mă simt foarte aiurea. În primul rând, de când a apărut în online videoclipul, deci nu că am fost dezamăgită, cât pot să zic că nu-mi vine să cred că unele persoane pot fi atât de rele.

Virginia: Poți să ne zici cu cine ai stat în cameră la momentul ăla?

Teodora: Cu Roberta. Că am văzut că în online se vehiculează că ar fi Julia sau Virginia. Este vorba despre draga mea colegă Roberta, căreia eu nu i-am greșit niciodată cu absolut nimic, nici măcar cu o vorbă. Dacă eu mi-am dat cu părerea la situația din vestiar și pe ea a deranjat-o, nu știam că "m-ar avea ea pe mine la mână" cu ceva să facă asta. Oricum, apelul a fost, este telefonul meu, nu a avut loc o discuție între mie și Robi și clar în filmare se vede cum a sunat două secunde, s-a închis, iar ulterior este lipită o altă filmare cu mine ieșind pe hol și spunând bună seara.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Câți copii are, de fapt, Valeriu Gheorghiță din mariajul cu fosta soție, Cristina? Cât plătește pensie alimentară actualul soț al Monicăi Bîrlădeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Teodora și Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

După ce au ajuns la concluzia că Roberta ar fi publicat videoclipul cu apelul lui Robi către Teodora, concurenții au spus că aceasta și-ar fi cerut scuze. Totuși, deși a mărturisit că îi pare rău pentru videoclip, Teodora susține că Roberta ar fi declarat că se va răzbuna pe toți cei care i-au spus "nu", lucru care nu ii se pare normal.

Teodora: Și-a cerut scuze și după s-a dus pe un live că o să se răzbune pe fiecare care am spus nu. Poftim?! E ok?! 

Citește și: VIDEO "N-ai cum să faci așa pe față" Ștefania și Cosmin au spus abia acum tot ce știu despre Robert și Giuly, după ce au fost descalificați! Nu au mai ținut cont de nimic și au vorbit fără cenzură: „Culmea ipocriziei!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si