Poliţişti înarmaţi cu bastoane au lovit în stânga şi în dreapta pentru a-şi croi drum prin miile de protestatari stransi in centrul Barcelonei. Acestia au ripostat aruncand cu sticle, bile şi gloanţe de cauciuc! Potrivit presei spaniole cel puţin doi protestatari au fost arestaţi. Ciocnirile s-au soldat cu răniţi.

Citeste si: Donald Trump: „Liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, este mort. A murit ca un câine, a murit ca un laș”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, în zona staţiunii Sinaia

Demonstratiile sunt organizate de Comitetele de Apărare a Republicii, o grupare separatistă adeptă a acţiunii directe, care a blocat căi ferate şi drumuri şi a încercat, de asemenea, să ia cu asalt parlamentul regional. 350.000 de persoane, conform cifrelor furnizate de poliţia municipală, au răspuns la apelul celor două mari asociaţii pentru a protesta în apropierea parlamentului regional. După aproximativ două ore, mulţimea a devenit violentă iar autorităţile spaniole au intervenit în forţă.

Citeste si: ȘOC! Ce îl deranjează pe Gheorghe Dincă la pușcărie?! ”Nu-i sunt schimbate cearșafurile mai des”

Demonstrantii anunta ca vor continua sa manifeste si in aceasta seara in strada.

Cer încetarea violenţelor şi a confruntărilor. Membri ai guvernului socialist spaniol, printre care şi ministrul afacerilor externe, catalanul Josep Borrell, viitorul şef al diplomaţiei europene, se vor alătura marşului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si