Urșii care atacă oameni trebuie eliminați- spune ministrul mediului după ce o altă sălbăticiune a atacat din nou- de această dată în județul Mureș. Acolo- un bărbat a fost găsit sfâșiat după căutări cu o dronă. Din păcate- nu mai era viu.

Bărbatul care a alertat autoritățile a sunat la 112 în miez de noapte. Acesta le-a povestit că în momentul în care s-a întors la stâna din zona Teleac nu l-a mai găsit pe tatăl lui, un bătrân în vârstă de 80 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mai multe echipe de cercetare, printre care și un paznic de vânătoare, dar și un câine criminalist au periat zona din jurul stânii. Din nefericire bătrânul a fost găsit la scurt timp, fără suflare, la aproximativ 300 de metri de locul în care erau ținute animalele.

Citeste si: VIDEO| Atac la stână: Cioban ucis de urs

Trupul neînsuflețit al bărbatului era plin de răni și cel mai probabil că acesta a fost sfâșiat de animale sălbatice. Decesul bătrânului survine la doar câteva ore după ce un alt cioban a murit atacat de urs la o stână aflată la limita dintre județele Suceava și Harghita.

și în aceiași confruntare a mai fost rănit grav un alt bărbat în vârstă de 45 de ani.

Un pericol real

În acest sens ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat, în această dimineață, că ursul respectiv reprezintă un real pericol, motiv pentru care a fost elaborată documentația necesară pentru eliminarea lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si