"Gripa face o nouă victimă. Vorbim de un copil de numai 4 ani din Bacău. Testul rapid făcut la internare a indicat că micuțul avea gripă. Colega mea Delia Săndulachi este în direct. Delia, ce spun medicii?", a transmis Cristian Sabbagh.

Încă un copil de 4 ani a murit din cauza gripei

"Bun găsit!

Băiețelul de 4 ani a fost transferat din localitatea Târgu Trotuș la spitalul din Onești.

Avea febră și convulsii. Așa cum spune procedura, i  s-a efectuat un test rapid care a indicat prezența gripei. Din păcate, starea copilului s-a agravat. La câteva ore de la internare, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

De la o săptămână la alta, în județul Bacău, numărul cazurilor de gripă s-a dublat.

Și în Prahova vorbim de un copil tot de 4 ani, o fetiță, care a murit săptămâna trecută. Este considerată prima victimă în rândul copiilor din acest sezon. Copila a ajuns la spital cu febră 41.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În toate spitalele din țară se înregistrează tot mai multe cazuri de gripă. Medicii atrag atenția că boala nu trebuie tratată după ureche pentru că situația se poate agrava", a transmis Delia Săndulachi, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Frigul, cauza virozelor respiratorii. Cum să ne protejăm de infecțiile respiratorii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si