Un atac în stil mafiot a avut loc miercuri în Codlea, județul Brașov. Un bărbat a incendiat o mașină cu un cocktail Molotov, iar flăcările s-au extins și au distrus încă trei autoturisme, dar și fațada unui bloc.

Citește și: VIDEO Atacul mafiot de la Codlea s-a lăsat cu mașini arse și apartamente distruse! Localnicii au intrat în panică: „M-am speriat rău. Mi-e frică de nu mai pot!”

Polițiștii au transmis joi că au reușit să-l identifice pe autorul atacului și să-l prindă, într-un apartament din Mangalia, unde se afla ascuns.

"O echipă de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov s-a deplasat în municipiul Mangalia, unde, în această dimineață, impreună cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța l-au depistat pe bărbatul care se afla într-un apartament", au transmis autoritățile.

Cine este suspectul de atacul în stil mafiot din Codlea

Polițiștii au transmis că suspectul s-ar fi ascuns după săvârșirea infracțiunii, astfel încât a fost nevoie de derularea unei operațiuni complexe pentru prinderea individului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

Suspectul este un bărbat de 56 de ani, însă motivele atacului cu cocktail Molotov sunt încă neclare.

"La acest moment, persoana, de 56 de ani, se află în custodia poliției și urmează a fi condusă la unitatea de poliție din Brașov în vederea continuării activităților de cercetare, în dosarul întocmit de polițiști privind săvârșirea infracțiunii de distrugere", spun oficialii din Poliția Română.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror de caz, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale.

Cum s-a desfășurat atacul cu cocktail Molotov

Proprietarul mașinii incendiate a fost trezit în miez de noapte de un vecin care i-a spus că mașina lui era în flăcări: „Crezând că este o glumă, ieșind pe geam, chiar am sesizat că mașina mea chiar arde cu flacără deschisă puternic. Era riscul de explozie”, spune el.

Citeste si: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”- kfetele.ro

Citeste si: Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Un locatar a surprins pe camera de supraveghere un bărbat care a dat ocol mașinii și a aruncat un cocktail Molotov.

După ce a văzut imaginile proprietarul crede că autorul este o cunoștință care ar fi vrut să se răzbune din cauza unor conflicte mai vechi: „E o siluetă care îmi pare oarecum cunoscută, de aia zic că posibil să fie. A dat vreo două, trei ture pe lângă mașină, s-a întors și a spart geamul din partea dreaptă și a aruncat un bidon, ceva cu combustibil lichid, care a prins mașina și el ulterior a fugit printre blocuri.”

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si