O furtună care a început cu vânt uscat și multe fulgere a fost suficientă ca să aprindă focul în una dintre cele mai populare destinații pentru turiștii români. Zeci de pompieri, asistați de 13 autospeciale, un avion și două elicoptere au intervenit de urgență pe două fronturi în zonele împădurite unde incendiile făceau deja ravagii și riscau să se extindă. Misiunea a fost dusă la bun sfârșit, mai ales că furtuna de fulgere a fost urmată de ploi pe insulă.

Citește și: Două băuturi i-au costat cât un sejur întreg pe doi turiști. Suma fabuloasă pe care a cerut-o restaurantul din Mykonos: „Înșelătorie totală!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mii de turiști evacuați au revenit în hoteluri după ce incendiile au fost stinse. Pericolul însă, nu a trecut. În Grecia sunt așteptate alte fenomene meteorologice neobișnuite, iar premierul a avertizat asupra unei veri periculoase în ceea ce privește incendiile de vegetație, ca urmare a unei secete prelungite. Din acest motiv guvernul de la Atena luptă mai mult să prevină și a cerut ca tot mai multe drone să survoleze zonele cu risc, pentru a se interveni încă din primele ore de la declanșarea unui focar.

Citește și: A recunoscut că și-a ucis ambii părinți cu 4 ani înainte să fie găsiți de criminaliști. Sentința primită de femeia de 36 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si