A fost panică, aseară, în Capitală. Un incendiu de proporții, cu mari degajări de fum, a pus în alertă autoritățile. O hală dezafectată din sectorul 1 a ars preț de câteva ore, după ce au fost raportate mai multe explozii în zona incendiului. Fumul dens a fost observat din toate zonele Capitalei, a transmis Simona Pătruleasa.

Incendiu în Capitală

Alarma s-a dat odată cu lăsarea serii, când un fum dens, vizibil din toate zonele Capitalei, a ridicat imediat semne de întrebare. În sectorul 1 al orașului, o hală dezafectată ardea din temelii. Aproape 700 de metri pătrați s-au transformat în torță, sub privirile îngrozite ale localnicilor din vecinătatea focului.

Odată cu incendiul, au fost raportate mai multe explozii, iar panica oamenilor a crescut. Mai multe mașini de pompieri au venit imediat la fața locului, însă accesul la clădire a fost dificil din cauza spațiului îngust de manevră.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: VIDEO: Incendiu puternic în nordul Capitalei! Pompierii intervin de urgență

,,Datorită necesității unui volum considerabil de apă, s-a suplimentat dispozitivul cu încă 5 autospeciale de stingere. În total au fost alertate 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Mesajul Ro-Alert emis de autorități în special pentru cei care locuiesc în zonă, a fost dat la aproape o oră de la izbucnirea incendiului.

Între timp, degajări mari de fum au început să fie vizibile din toate cartierele Capitalei. Mai multe filmări și imagini surprinse amatori și postate în mediul online arată proporțiile dezastrului, vizibil de la distanță'', potrivit unui reprezentant ISU București.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pompierii au reușit să izoleze pericolul și să lichideze incendiul la câteva ore de la izbucnirea sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: