Pe 10 iulie, mai multe hectare din Eforie Sud au ars, după ce a izbucnit un incendiu de vegetație. Uscăciunea de pe câmp în combinație cu gradele foarte ridicate din termometre au creat un incendiu de vegetație care a ars 6 hectare de pământ.

Ard hectare de pământ

Un incendiu de vegetație a izbucnit, luni după-amiază, lângă plaja din Eforie Sud.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU Dobrogea. Incendiul a fost lichidat la timp, chiar dacă vântul care bătea puternic a îngreunat acțiunea pompierilor. Potrivit ISU Dobrogea au ars 5-6 hectare de vegetație uscată.

Turiștii aflați în zonă au publicat mai multe imagini video pe rețelele sociale. În imagini se observă fumul gros în zona Capul Turcului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Incendiu violent într-o comună din Prahova. Au ars peste 200 de baloți de paie

Incendiul din Eforie Sud anunțat de incendiul de la Năvodari

Pe data de 21 iunie, la rafinăria Petromidia din Năvodari a avut loc un incendiu soldat cu mai multe persoane rănite, printre care și un pompier, conform anunțurilor realizate de ISU Dobrogea.

Flăcările incendiului au putut fi văzute de la o distanță de mai mulți kilometri.
Autoritățile au activat planul roșu de intervenție în Constanța, iar la locul incendiului au interveni pompieri din mai multe județe, care s-au ocupat de stingerea focului, dar și de muncitorii de la rafinărie.

Oamenii din împrejurimi au fost avertizați printr-un mesaj RO-Alert din cauza pericolului manifestat de fumul des cauzat în urma incendiului.

Citește și: Explozie puternică la o casă din Cluj. Două persoane s-au autoevacuat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si