„A fost panică seara trecută la un mall din Cluj-Napoca. Depozitul unui supermarket a luat foc, iar flăcările uriașe s-au extins rapid. Oamenii care se aflau la cumpărături în centrul comercial au fost evacuați de urgență. Din fericire nimeni nu a fost rănit”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Incendiu violent la depozitul unui supermarket din Cluj-Napoca

Flăcările uriașe au cuprins rapid întreg depozitul supermarketului care funcționează din mall-ul din Cluj-Napoca.

Fumul gros a fost vizibil de la zeci de metri depărtare, iar oamenii care locuiesc în zonă au fost rugați să rămână în case. Între timp, salvatorii au cerut evacuarea clienților din mall.

Citește și: FOTO/VIDEO- Incendiu uriaș în localitatea Mănăstirea Humorului, județul Suceava! Două construcții s-au făcut scrum

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii au fost rugați să părăsească magazinele și restaurantele din centrul comercial pentru a fi în siguranță. Nimeni nu a mai fost lăsat în interior.
Incendiul a izbucnit în depozitul unui supermarket, iar flăcările s-au extins cu repeziciune. Pompierii au acționat cu mai multe forțe și mijloace pentru a stinge vâlvătaia.
„La fața locului au acționat patru autospeciale de stins incendii, o autoscară, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, flăcările au fost lichidate, nu mai există pericol de extindere”, a explicat Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj.
Pompierii au rămas la fața locului și după stingerea flăcărilor pentru a se asigura că toate focarele au fost stinse. O echipă formată de specialiștii ISU va stabili care au fost cauzele incendiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si