Incendiul a izbucnit în jurul orei 12, la ultimul etaj al unui bloc din centrul Craiovei. Bubuitura puternică i-a speriat pe locatari care au coborât într-un suflet afară şi au sunat la 112. 

În apartamentul mistuit de flăcări locuia un cuplu, împreună cu copiii şi bunica acestora. Însă, la momentul izbucnirii focului, acasă se aflau doar bărbatul şi soacra sa.

Acesta a încercat s-o salveze, ducând-o la vecinii de la celelalte etaje, apoi s-a întors în apartament, sperând să mai salveze o parte din lucruri. Nu a reuşit, aşa că omul s-a intoxicat cu fum, încercând să se autoevacueze. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intervenția pompierilor a durat cel puțin trei ore

Intervenţia a durat cel puţin 3 ore şi a fost nevoie de trei autospeciale cu apă şi spumă. Pompierii au pătruns cu greu la etajul 7 al blocului, din cauza crengilor copacilor, dar şi a maşinilor parcate haotic în zonă. 

Citeste si: Incendiu puternic la parterul unui bloc. Zeci de persoane au fost evacuate

Pompierii nu au putut stabili cauza exactă a izbucnirii incendiului, însă cert este că fumul înnecăcios a afectat şi locuinţele vecine. 

Citeste si: Explozie la o fabrică din Bârlad

Incendiu puternic. Pompierii se luptă cu flăcările de vineri- VIDEO

Pompierii din Ialomiţa şi Călăraşi încearcă, de vineri noapte, să stingă un incendiu produs în satul Horia, comuna Axintele, pe o suprafaţă foarte mare unde sunt depozitaţi zeci de mii baloţi de paie.

Incendiul este favorizat de vântul foarte puternic, pompierii încercând să ţină flăcările departe de pădure şi de comunitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si