ACTUALIZARE. ACTUALIZARE. Trei persoane au fost spitalizate. Un barbat care a incercat sa sparga o fereastra si s-a ales cu o plaga a fost transportat la Floreasca. Din cauza expunerii la fum, alte doua persoane, o femeie gravida si un barbat, au fost transportati la Spitalul Pantelimon.  

ACTUALIZARE. Operatiunile de stingere sunt conduse de inspectorul sef ISUBIF, iar coordonarea interventiei medicale este realizata de medicul sef SMURD Bucuresti.


In acest moment flacarile sunt mai putin vizibile din exterior, se mai manifesta doar in centrul halei, unde nu se poate intra, exista pericol de prabusire a peretilor halei.

ACTUALIZARE. A fost remis mesaj de avertizare a populatiei prin sistemul  Ro Alert. Populatia este indemnata sa evite zona si sa elibereze caile de circulatie pentru a permite accesul mijloacelor de interventie IGSU.

________________________________________________________________________________________________________________________

Focul se propagă rapid la spaţiul care se întinde pe o suprafaţă de trei mii de metri pătraţi, dar nu există deocamdată informaţii că ar fi persoane rănite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”Incendiu la un centru comercial în Afumati, propagare rapidă”, au anunat, luni, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că spaţiul cuprins de incendiu are trei mii de metri pătraţi şi au fost trimise 17 autospeciale de stingere şi trei autoscări.

Deocamdată, nu sunt informaţii că ar exista persoane rănite.

SURSA VIDEO: ISU B-IF 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si