Update: 103 muncitori s-ar fi aflat pe șantier la momentul izbucnirii incendiului, însă aceștia nu au fost răniți, scrie Antena 3 CNN.

Update: Pompierii au fost nevoiți să acționeze cu autoscara, iar acum flacăra nu mai este deschisă, precizează DCNews. Suprafața afectată este de 250 mp, iar din cauza pericolului, locatarii unui bloc aflat în vecinătate au fost evacuați de urgență.

În total, 20 de persoane ar fi fost scoate din locuințe.

Alarma a fost dată prin apel la numărul unic de urgență 112.

Citește și: Surse: Prinţul Paul de România, localizat de Poliția Română. Unde se află "fugarul" condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pompierii intervin în forță în nordul Bucureștiului! Din primele informații, incendiul se manifestă la fața unui bloc aflat în construcție, de pe strada Daniel Danielopolu, scrie Stiripesurse.

Incendiu nordul Capitalei

Imagine cu blocul în care a izbucnit incendiul.

[Sursa foto: Captură ecran TikTok]

Citește și: Cornel Dinicu organizează un "picnic de Paște" la Ferma Dacilor: "Pe iarba verde, cu cortul, cu pătura, cu rulota vă așteptăm să ne bucurăm de natură"

La fața locului sunt prezenta 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. Momentan nu se știe dacă există victime, în urma acestui incendiu și nici dacă activitatea Aeroportului Otopeni este afectată.

Mesaj Ro-Alert din cauza incendiului 

Oamenii din zonă au primit un mesaj RoAlert.

”Incendiu major cu degajări mari de fum produs în strada Danielopu.

Ocoliți/evitați zona. Lăsați căile de acces pentru toate forțele de intervenție. Respectați recomandările dispuse de autorități”, se arată în mesaj, conform DCNews.

@iiordanescualex #one #baneasa #foc #incendiu ♬ Epic Motivational- Viongga Music

Incendiu nordul Capitalei

Imagine reprezentativă pentru un pompier.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Un copil de 8 ani și-a găsit sfârșitul într-un apartament din Ploiești, după ce un incendiu a izbucnit. Tatăl său ar fi fost plecat la biserică

Conform unor informații, pe respectivul bloc au ars mai multe materiale depozitate.

Incendiu în fața unui restaurant din București

Duminică seara a fost din nou panică în Capitală! De data aceasta, în fața unui restaurant din zona Băneasa. Incendiul de vegetație a cuprins un copac și risca să se extindă la clădirea restaurantului, scrie StiripeSurse.

Momentan nu se știe dacă au existat pagube materiale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si