Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Incendiu puternic în nordul Capitalei! Pompierii intervin de urgență

Un incendiu puternic a izbucnit luni, în nordul Capitalei, la un bloc aflat în construcție, aflat pe strada Daniel Danielopolu.

Stefania Pavel,

Imagine cu blocul în care a izbucnit incendiul.

[Sursa foto: Captură ecran TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Update: 103 muncitori s-ar fi aflat pe șantier la momentul izbucnirii incendiului, însă aceștia nu au fost răniți, scrie Antena 3 CNN.

Update: Pompierii au fost nevoiți să acționeze cu autoscara, iar acum flacăra nu mai este deschisă, precizează DCNews. Suprafața afectată este de 250 mp, iar din cauza pericolului, locatarii unui bloc aflat în vecinătate au fost evacuați de urgență. În total, 20 de persoane ar fi fost scoate din locuințe.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Imagine reprezentativă pentru un pompier.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Un copil de 8 ani și-a găsit sfârșitul într-un apartament din Ploiești, după ce un incendiu a izbucnit. Tatăl său ar fi fost plecat la biserică

Conform unor informații, pe respectivul bloc au ars mai multe materiale depozitate.

Incendiu în fața unui restaurant din București

Duminică seara a fost din nou panică în Capitală! De data aceasta, în fața unui restaurant din zona Băneasa. Incendiul de vegetație a cuprins un copac și risca să se extindă la clădirea restaurantului, scrie StiripeSurse.

Momentan nu se știe dacă au existat pagube materiale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI