“Forţe şi mijloace de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ acţionează pentru localizarea unui incendiu ce se manifestă la doi operatori economici situaţi în municipiul Roman. Unul are ca obiect de activitate service auto, iar unul prelucrarea paleţilor”, a transmis ISU Neamţ. 

Alături de pompierii militari, intervine şi SVSU Roman.

Potrivit IPJ Neamţ, pentru lichidarea în condiţii de siguranţă a incendiului, traficul pe varianta ocolitoare din municipiul Roman este închis.

Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din Giurgiu

Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert, după ce un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață la un depozit de materiale plastice, în localitatea Uzunu, județul Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, mesajul Ro-Alert îi vizează pe cetățenii din comunele Călugăreni, Stoenești și Schitu. La scurt timp a fost sesizată și Garda de Mediu.

Nimeni nu a fost rănit

Pompierii ajunși la fața locului au declarat că ard acoperișul halei  și interiorul, pe o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați, cu degajări mari de fum, potrivit Mediafax. Totodată, la fața locului intervin pompieri din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Detașamentului Giugiu, cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Conform primelor informații, nu sunt persoane rănite iar intervenția este în curs de desfășurare.

Incendiu puternic la o casă parohială din județul Neamț

Un incendiu puternic a avut loc sâmbătă la o casă parohială din județul Neamț. Nu au existat persoane rănite, iar intervenţia pompierilor a durat şapte ore.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Casa parohială din judeţul Neamţ a fost distrusă parțial,  în urma incendiului,  iar focul a mai afectat un adăpost de animale şi o gospodărie. 

Citește și:  Ce s-a întâmplat cu mama și fiicele de 5 și 11 ani, dispărute vineri noaptea într-o pădure din Buzău

Până la sosirea forțelor de intervenție din casa parohială, s-au autoevacuat o femeie și doi copii. Persoanele nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit  presei locale, sâmbătă dimineață, la ora 05:20 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la casa parohială din localitatea Cut, în comuna Dumbrava Roșie.

Citeste si:  10 alimente care scad acidul uric

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (5 autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere) și SVSU Dumbrava Roșie. 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si