Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la o cabană cunoscută din județul Prahova. 8 persoane sunt date dispărute, printre care și doi copii. La nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție. Cu toate detaliile, care atenție, vă pot afecta emoțional, vine colegul meu Adrian Jătăreanu. Bună dimineața, Adi, te ascultăm!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Incendiu puternic la o cabană celebră din județul Prahova

"Alarma s-ar fi dat cu puțin timp înainte de ora 6 și jumătate, atunci salvatorii au ajuns la fața locului și au activat planul roșu de intervenție. Sunt zeci de mașini de pompieri, patru ambulanțe SMURD, iar potrivit lui Raed Arafat, pensiunea arde cu totul. Tot el spune că pensiunea are 5 camere la parter și 6 la etaj, toate ocupate la momentul izbucnirii focului.

Potrivit unor surse, persoanele cazate la parter s-au autoevacuat, însă ar fi și 8 decedați, 6 adulți și doi copii care erau cazați la etaj.

Operațiunea este în dinamică, pompierii acționează deja de peste 2 ore și este posibil să fie nevoie și de echipaje de salvare din alte județe.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Este o intervenție extrem de dificilă din cauza faptului că pensiunea este construită în totalitate din lemn. Vorbim despre cabana Ferma Dacilor din satul Tohani, din județul Prahova. Este o unitate de cazare cunoscută, cu o capacitate de peste 100 de locuri și care a fost deschisă în anul 2013.

Vom reveni cu detalii despre această tragedie pe măsură ce vom primi informații din partea autorităților. Deocamdată atât despre acest caz, Cristina înapoi la tine", a transmis Adrian Jătăreanu.

Citește și: Bilanțul negru al tragediei de la Ferma Dacilor continuă să crească. La pensiunea din Tohani au fost trimiși criminaliști de la București: „E jale mare ce-i acolo!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si