Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Incendiu uriaș la casa fostei iubite a lui Nicolae Guță. Imagini dramatice cu locuința care arde ca o torță

Fosta iubită a lui Nicolae Guţă, celebra Sorina, a ramas fară casă. Un incendiu urias a distrus locuinta din Timisoara a cantaretei de manele. Panica a fost cu atât mai mare, cu cât focul care ardea cu repeziciune s-a extins şi la o alta casa. Oamenii s-au salvat singuri în clipa în care au văzut fumul și au alertat pompierii. Sorina a privit disperată cum îi arde agoniseala de-o viaţă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incendiul de la casa din Timisoara a fostei iubite a lui Nicolae Guta a izbucnit aseara, in jurul orelor 23.00. Un apel la 112 anunta ca locuinta arde ca o torta.

Cantareata de manele, care locuia acolo impreuna cu parintii, nu se afla acasa in acel moment. Rudele si vecinii au fost cei care au anuntat-o. Femeia a venit intr-un suflet acasa. Nimeni nu intelegea cum a fost posibil sa izbucneasca asa un foc mare.

Citeste si: Două case cuprinse de flăcări, la Timişoara. Una aparţine Sorinei, fosta iubită a cântăreţului de manele Nicolae Guţă

La fața locului s-au deplasat de urgență 3 autospeciale de stingere, o autoscara, 2 echipaje SMURD și 20 pompieri.

Incendiu uriaș la casa fostei iubite a lui Nicolae Guță

Sorina si rudele ei au privit neputincioase cum agoniseala de o viata se transforma in scrum.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Ovidiu Oprea,  pompier ISU Timis: A fost o interventie dificila, sunt afectate doua case de locuit cu parter, etaj, mansarda.

Din fericire nimeni nu a fost ranit. Oamenii au apucat sa iasă la timp. Proprietara unei locuinte din blocul la care s-au extins flacarile are asigurare, iar cu ajutorul pompierilor a reușit sa mai scoată din locuinta câteva lucruri, televizoare si acte. Însă ce nu au ars flăcările, a distrus apa folosita la intervenție.

Citeste si: VIDEO| Drama familiei care și-a pierdut 4 copii în incendiu. Una dintre fetițe a murit de ziua ei

 

Pompierii incearca acum sa stabileasca cauze producerii incendiului. Din primele cercetari se pare ca focul a izbucnit in urma unei tigari uitate aprinse.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI