Meciul de campionat dintre Southampton și Preston a fost amânat după ce un incendiu uriaș a izbucnit lângă St Mary's Stadium. Mai mulți pompieri din Hampshire și Isle of Wight au fost trimiși pentru a încerca să oprească flăcările.

Ce a transmis echipa de fotbal, după incidentul teribil

În total, patru clădiri administrative din Marine Parade, Southampton au fost afectate de flăcările puternice. Încă nu este clar de la ce a pornit vâlvătaia.

La scurt timp a reacționat și clubul de fotbal, care a declarat că meciul a trebuit să fie amânat deoarece incendiul a provocat "perturbări semnificative" în zonă. De asemenea, ei au spus că decizia a fost luată după discuții cu autoritățile locale și serviciile de urgență. 

"Suntem recunoscători pentru cooperarea dintre Preston și EFL [Liga Engleză de Fotbal] și, deși apreciem dezamăgirea pe care o pot simți fanii, sperăm că vor înțelege necesitatea de a pune siguranța suporterilor și a personalului ambelor cluburi pe primul loc. Meciul va fi amânat pentru o nouă dată, care va fi anunțată în timp util, iar toate biletele pentru meciul din această seară vor fi valabile pentru meciul reprogramat",

a transmis echipa de fotbal.

Incendiu stadion Marea Britanie

Imagine de la incendiul izbucnit în apropierea unui stadion din Marea Britanie.

[Sursa foto: X]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Actriță din UK, sfârșit cumplit după un diagnostic greșit: ”Acesta este cel mai mare regret al vieții mele”

Și Preston North End le-a mulțumit suporterilor care au călătorit deja sute de kilometri pentru a urmări meciul cu Southampton, iar joi urmează să se ia o decizie în privința meciului.

"Avem peste 100 de persoane la fața locului care lucrează extrem de intens pentru a combate un incendiu puternic în apropierea stadionului St Mary's din Southampton. Am lucrat îndeaproape cu agențiile noastre partenere și cu Southampton Football Club pe tot parcursul acestui incident, meciul programat pentru această seară fiind amânat. Ne așteptăm să fim prezenți la fața locului peste noapte și până mâine ”, a transmis Serviciul de pompieri și salvare din Hampshire și Isle of Wight. 

Incendiu stadion Marea Britanie

Imagine de la incendiul din Marea Britanie.

[Sursa foto: X]

Citește și: O femeie internată la psihiatrie, primită de un belgian la el acasă. Incredibil ce i-a făcut acestuia

Mai multe drumuri din apropiere au fost închise, iar oamenii au fost sfătuiți să țină ferestrele închise pentru a evita fumul dens din zonă, informează Sky News.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si