Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Incendiu uriaş! Pericol de explozie. Zeci de oameni evacuaţi

Jandarmii au intervenit rapid să evacueze două blocuri din Capitală din cauza unui incendiu uriaş! Focul a izbucnit la un centru din zona Valea Cascadelor, unde sunt depozitate deşeuri şi butelii vechi, iar riscul de explozie era uriaş! Buteliile au fost primele asupra cărora s-a intervenit ca să se prevină un dezastru!

Andreea Stoica,

Incendiu uriaş! Pericol de explozie

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rând pe rând, nu mai putin de 19 maşini de pompieri au fost trimise să intervină la acest incendiu izbucnit în apropiere de zona Valea Cascadelor, în Bucureşti.

"Sunt butelii, mă uitam la alea de oxigen, vad ca au ajuns la ele, ma uitam sa nu explodeze, eu stiu, lucrez in constructie, cunosc", spune un bărbat.

Coloana de fum a devenit rapid vizibilă de la kilometri depărtare, iar pompierii au fost informaţi de gradul de pericol pe măsura intervenţiei! Mai multe butelii cu gaz şi alte recipiente sub presiune erau depozitate în interior! Au intervenit rapid să le izoleze cu spumă pe cele pe care, initial, nu au reusit să le extragă din mijlocul flăcărilor.

În timp ce pompierii luptau să stingă focul, zeci de jandarmi au intrat în blocurile de lângă depozit ca să îi evacueze pe oameni- în jur de 60 de persoane au așteptat ore în șir până când au

putut intra din nou în locuințe.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Maşină în flăcări pe A1, în apropiere de Timişoara. Imagini exclusive

La faţa locului, echipele de interventie s-au mai lovit de o problemă majoră.

Cum in zona era doar un hidrant pentru alimentarea masinilor cu apa, resursele erau limitate. Astfel, autoritatile au suplemntat efectivele cu 19 masini, cu apa si spuma

Din fericire, nu există nicio victimă

Din fericire, nu există nicio victimă în urma acestui incendiu!

Se pare că incendiul a pornit de la niște containere, s a exitins la depozit, a ars pe o suprafata de 700mp.

S-a constatat că doar în zona incediată se depășește concentrația de monoxid de carbon, în rest, concentrația este ok.

Citeste si: Alertă de incendiu la un spital în dimineața de vineri. 32 de pacienți au fost evacuați

"Vă dați seama că ne-am speriat foarte tare! Cu copiii, am doi copii, am ieșit de urgență afară, am sunat de două ori la 112, prima dată nu au trimis, paznicul era în curte, se învârtea, s-a speriat și el", afirmă o persoană.

Dincolo de fumul care le-a intrat în case, flăcările riscau să ajungă la apartamentele lor dacă nu se intervenea rapid.

Reprezentanţii Gărzii de Mediu au sosit si ei de urgentă la locul incendiului.

O alertă de poluare masivă a fost emisă săptămâna aceasta şi după incendiul izbucnit la un alt centru de colectare a deşeurilor. în Brazi! În acel caz a fost, însă, vorba despre o mână criminalşă: bărbatul care şi-a pus capăt zilelor provoând un asemenea dezastru!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI