S-a dat alarma, seara trecută, în nordul orașului Ploiești. Un incendiu a izbucnit la acoperișului unui hotel de patru stele, iar cei aproape 40 de turiștii cazați precum și zece angajați au fost evacuați. Flăcările violente au luminat cerul nopții, dar pompierii au reușit să intervină la timp și au stins vâlvătaia, a transmis Cristina Dorobanțu.

Incendiu la hotelul de 4 stele

Era trecut de miezul nopții când un apel la 112 anunța că un incendiu violent a cuprins acoperișul unui hotel din nordul orașului Ploiesti. Flăcările s-au extins pe o suprafață de 700 de metri pătrați, iar fumul se vedea de la câțiva kilometri. Panica s-a instalat între angajații și turiștii unității de cazare. În jur de 50 de persoane au fost evacuați din clădire.

Am adormit și ne-a trezit poliția anunțându-ne că este la etajul 5 este un foc și repede să evacuăm clădirea. Toți am ieșit, am așteptat până acum. Eu, de exemplu, nu am adus nimic, numai telefonul și cheia de la mașină, atât, a spus un turist cazat la hotel.

Stăteam în hotel liniștit și colegul meu a venit și a bătut la ușă, eu aveam căști, n-am auzit nicio alarmă, aveam muzic prea tare și colegul mi-a zis ia-ți toate lucrurile și ieși afară. Eu mi-am luat documentele, atât.

Și când am văzut, a început să ardă acoperișul și atât, a spus un turist cazat la hotel.

La fața locului au fost trimise șapte autospeciale cu apă și spumă, trei autoscări, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii, în schimb, s-au luptat zeci de minute cu flăcările.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A fost înregistrat apelul la 112 în jurul orelor 00:15, a ars acoperișul acestui hotel, este vorba de un scurt circuit, probabil de la panourile fotovoltaice, înțeleg că a ars o parte din mansardă, nu sunt victime, a declarat Virgiliu Manu, prefect Prahova.

O intervenție destul de dificilă, având în vedere amploarea obiectivului, având în vedere ora la care s-a produs. Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului. La nivelul la care a fost anunțat, acolo l-am și localizat. Deci în momentul de față incendiul este lichidat, a declarat Nicolae Tudoroiu, inspector șef ISU Prahova.

Citește și: Flăcări puternice au cuprins un hotel de patru stele din Ploieşti. Zeci de persoane au fost evacuate

Eveniment nefericit, din nou urmare a instalației electrice, pare. Ne-am lămurit în momentul ăsta, pare că sunt 38 de persoane. La etajul 1 dormea cineva tun, a trebuit să-l trezim. Trebuie să găsim variante pentru oaspeții noștri că sunt din Serbia, de exemplu, sau din alte zone, să îi cazăm cel puțin până se lămurește situația, a declarat Andrei Volosevici, primar Ploiești.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

O parte dintre turiști au fost cazați în 12 camere puse la dispoziție de administratorii unui hotel din imediata apropiere a clădirii unde s-a produs incendiul. Ceilalți oaspeți au fost direcționați către alte unități de cazare din Ploiești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: