În carmangerii se muncește la foc continuu, asta pentru ca pe mesele de sărbători să ajungă cele mai delicioase preparate. De la friptura tradițională, până la specialități inedite, toate sunt la mare căutare pentru Revelion, a transmis Cristina Dorobanțu.

Încep pregătirile pentru revelion

În această carmangerie se muncește intens încă de pe timpul nopții pentru ca toate comenzile să fie onorate la timp.

Cârnații, fleica și trufele sunt pregătite cu grijă și răbdare pentru clienți.

Trufe din carne de mânzat, sala chorizo, brânză mozzarela, a spus proprietarul carmangeriei.

Viorel este unul dintre proprietarii acestei măcelării și ne-a arătat o parte din munca lor de zi cu zi.

Doar carne românească, proaspătă în carcasă, porc românesc... avem aici parte de vită maturată, dar tot românească. Fiind o perioadă foarte aglomerată avem unde la peste 10 tone de carne pe care o procesăm pe zi pentru magazinele noastre, pentru clienți și mai avem și clienții Horeca care apelează la serviciile noastre, a transmis Viorel.

Toată carnea este curățată și tăiată astfel încât să ajungă direct pe platourile oamenilor. Pentru cei mai pretențioși, friptura tradițională va fi înlocuită cu specialități diverse

Avem o specialitate din scăriță și porc, este o carne foarte fragedă și poate fi înlocuită carnea tradițională de sărbători cu un astfel de steack, tot la cuptor și la fel, se poate pregăti cu vin, a spus un lucrător carmangerie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai mult, pentru clienții înrăzneți, în vitrine au apărut și preparate din porc inedite.

Obrăjiorii de porc, fălcuțele, sunt făcute la garnpță, gata pregătite, ele trebuie doar trase la tigaie sau băgate la cuptor, a spus un lucrător carmangerie.

Însă lista cu delicatese nu se termină aici...

Un mușchiuleț de porc împachetat, el are fructe confiate, caise și prune confiate 14.46 + 14.52 intra la cuptor și în aproximativ o oră la 200 de grade este gata, a spus un lucrător carmangerie.

Cele mai căutate sunt însă preparatele tradiționale.

Carnea de porc în toate formele ei, că este preparată, carne tocată, foarte multă lume vine la noi și toacă carne pentru sarmale, a spus un lucrător carmangerie.

Un kilogram de carne se vinde anul acesta la prețul de 20 de lei.

Citește și: Exclusiv! Ce reprezintă alimentele care trebuie să se regăsească pe masa de Revelion: ”La Anul Nou trebuie să ne ocupăm de o pasăre”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si