În ajun de 1 mai, românii nu se mai gândesc la muncă, ci la distracție. Fie vremea cât de rea, tot calea litoralului  o aleg petrecăreții. În Gara de Nord din Capitală încep să poposească deja primii norocoși care au scăpat de muncă. Acolo se află și colega mea, Iasmina Ardelean, care știe cum este atmosfera și cât de aglomerată se anunță astăzi gara, a transmis Cristina Dorobanțu.

A început marea migrație spre litoral

Este aglomerație aici în Gara de Nord. Încă de dimineață, peroanele sunt înțesate de călători, iar destinația principală este Constanța. Trenurile care duc spre mare sunt pline și nu se mai găsesc locuri libere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Am stat de vorbă cu câțiva turiști care ne-au spus că s-au pregătit pentru acest moment cu o lună în urmă, iar acum abia așteaptă să se bucure de minivacanța de 1 mai pe litoral. Poate părea surprinzător, dar nu este coadă la bilete pentru că majoritatea și-au cumpărat biletele cu câteva săptămâni înainte, să fie siguri că nu rămân pe dinafară.

Citește și: VIDEO- Iepurii, cadoul perfect de Paște. ,,Sunt foarte bine aleși pentru a crește cu copiii, cu oamenii''

Să știți însă că nu doar trenurile spre mare sunt luate cu asalt, ci și cele spre munte. Mulți au preferat să își petreacă zilele libere în stațiunile de pe Valea Prahovei, tocmai din cauza vremii care nu prea ține cu ei. CFR călători a anunțat că a suplimentat trenurile spre mare și spre munte în această minivacanță, deoarece este un flux mult mai mare de pasageri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si