Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Începe numărătoarea inversă pentru distracția de 1 mai! Rezervări record pentru stațiunea Mamaia

Turiștii așteaptă cu nerăbdare minivacanța de 1 mai. Astfel, stațiunea Mamaia a bătut recordul rezervărilor pentru această perioadă.

Redactia Stirile Kanal D,

Litoralul e gata de distracție [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A început numărătoarea inversă pentru minivacanța de 1 mai. Stațiunea Mamaia vrea să fie vedeta litoralului și să atragă cei mai mulți turiști. Deja s-au făcut rezervări record: un vizitator de peste hotare a achitat o sumă uriașă pentru 7 nopți de cazare”, a transmis Christian Sabbagh.

Rezervări pe litoral de 1 mai

„Acest apartament a fost închiriat pentru 7 nopți cu suma de, atenție, 10.500 de euro. Vorbim de un apartament prezidențial care are o suprafață de 150 de mp, dotat cu living și bucătărie open space, două băi, două dormitoare, dar și o priveliște spectaculoasă către mare și cluburile exclusiviste”, a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.
În Mamaia, distracția de 1 mai presupune un festival gastronomic și multă muzică, pe plajă și în cluburi.

Citește și: VIDEO- Crește prețul ouălor în apropiere de Paște! Oamenii se gândesc cu groază la ce vor pune pe masa de sărbătoare

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

„Artiști de excepție vor încânta publicul în perioada 1-6 mai atât pe scenă amplasată în stațiunea mamaia timp de trei zile dar și în Constanța pe scena din piața Ovidiu”, a explicat reprezentantul OMD Mamaia-Constanța.
În nordul stațiunii sunt așteptați mii de tineri la festivalul de muzică electronică organizat între 1 și 7 mai.
În Vama Veche distracția începe încă de pe 26 aprilie. De 1 mai și de Paște sunt prognozate, pe litoral, maxime de 20 de grade Celsius.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI