„Chiar dacă suntem la început de primăvară, temperaturile au scăzut brusc. Unele zone au fost lovite de inundații și grindină. Ce s-a întâmplat știe colega mea, Iulia Dumitrașcu”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Grindină și inundații la început de primăvară

„Seara trecută în județul Timiș a fost mobilizare de forțe după ce un cod galben de vreme rea a făcut ravagii. A fost nevoie de doar câteva ore pentru ca mai multe gospodării să fie inundate.

În localitatea Ohaba Română, pompierii au fost nevoiți să intervină pentru a scoate apa din curțile oamenilor, iar în județul vecin, în Arad, acolo a căzut grindină, iar pământul în doar câteva minute a fost acoperit de un strat alb de gheață. Administrația Națională de Meteorologie a emis ieri un cod galben de vreme rea, ploi și precipitații mixte, valabil până în această seară la ora 20.00, un cod care vizează mai multe regiuni din țară așa că trebuie să ne așteptăm la ploi însemnate cantitativ. La munte va ninge și se va depune un strat de zăpadă. În ceea ce privește temperaturile, acestea au scăzut cu până la zece grade față de zilele precedente. Specialiștii spun însă că în acest weekend vremea se va mai îmbuna”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Horoscopul zilei de 8 martie 2024: Zodiile care sunt iubite de cei dragi. Primesc cadouri fantastice

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si