Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Incident aviatic grav. Un pasager a murit la bordul unui avion Boeing după turbulențe puternice în zbor

Un avion Boeing a aterizat de urgență, marți, la Bangkok, din cauza turbulențelor severe din timpul zborului. Din nefericire, o persoană aflată la bord a murit, iar presa locală a raportat mai mulți alți pasageri grav răniți.

Sorin Negru,

Un pasager a murit la bordul unui avion Boeing după turbulențe în zbor

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai mulți pasageri au suferit răni multiple, în urma turbulențelor.

Compania aeriană Singapore Airlines nu a transmis în ce moment au avut loc rănile și decesul, dar un pasager a menționat că turbulențele au făcut ca cei care nu purtau centurile de siguranță să se lovească de tavanul aeronavei.

Avionul a "căzut" 1.800 de metri în trei minute

Aeronava, un Boeing 777-300ER, transporta 211 pasageri şi 18 membri ai echipajului.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Compania Singapore Airlines nu a precizat câte persoane au fost rănite, dar presa thailandeză afirmă că sunt în jur de 30 de răniţi.

Deocamdată, nu este clar în ce moment al zborului a avut loc incidentul şi ce s-a întâmplat exact. Datele de urmărire a zborului arată că avionul se afla la circa 11.277 de metri şi a coborât cu circa 1.830 de metri în aproximativ trei minute. 

"Există unele sugestii că zborul a intrat într-un gol de aer înainte de a fi nevoit să facă această aterizare de urgenţă", a declarat Cordelia Lynch, corespondentul Sky pentru Asia.

Imagini care circulă pe reţelele sociale arată părţi ale avionului din interior şi o mulţime de resturi împrăştiate pe jos.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI