,,Imagini de-o violență ieșită din comun, filmate în Slatina, stârnesc revoltă și stupefacție. Un individ și-a lovit intenționat cu mașina rivalul din trafic, apoi l-a târât zeci de metri sub roți. Martorii erau cât pe ce să-l linșeze pe șoferul. Atenție- imaginile au un puternic impact emoțional!'', a transmis prezentatorul Știrilor Kanal D, Christian Sabbagh.

Scenele extrem de șocante sunt filmate la scurtă vreme după o șicanare în trafic.

Unul dintre șoferi, care era cu soția în mașină, coboară și încearcă să se ducă în fața celeilalte mașini.

Individul târăște intenționat victima zeci de metri până la trotuar

Rivalul, fără pic de ezitare apasă accelerația și-l izbește pe bărbat. Ce urmează e strigător la cer. Individul de la volan târăște intenționat victima zeci de metri până pe trotuar, sub privirile îngrozite ale celor din jur.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Descoperire șocantă pe un drum din Crevedia. Un bărbat a fost găsit fără viață, de o patrulă de poliție

O altă cameră de supraveghere surprinde doi martori care fug mâncând pământul din calea mașinii. Șoferul care dă dovadă de o cruzime și o inconțiență ieșite din comun dă să coboare. La fel și pasagerul din dreapta. Însă observă că se apropie lumea scandalizată și se baricadează înăuntru.

Mai mulți oameni au ridicat mașina cu mâinile, pentru a-l scoate pe bărbat

Un martor revoltat lovește cu picior în portieră.

 În tot acest timp, victima zace sub roți. În două minute sosește ambulanța. Nici atunci, șoferul violent nu coboară. La fața locului ajung și rudele victimei.

Citește și: Mesajul tulburător al lui Matei Ene, copilul care și-a pierdut doi frați și tatăl în infernul de la Ferma Dacilor. "M-aţi lăsat singur cu mama"

Ca să-l scoată pe bărbat, a venit mai multă lume să ridice mașina în mâini. Altfel, medicii nu aveau ce să facă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si