„Trei copii cu vârste între 9 și 13 ani au trecut prin clipe de coșmar din cauza asistentului maternal care ar fi trebuit să-i îngrijească. Bărbatul de 47 de ani a fost arestat preventiv pentru acuzații înfiorătoare: abuz sexul și viol. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional! Colega mea Delia Săndulachi a urmărit acest caz. Delia, te ascultăm”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Asistent maternal, acuzat că a batjocorit trei copii

„Primele detalii înfiorătoare au ieșit la iveală în luna septembrie. Atunci, un băiețel de 9 ani a ajuns la spital cu o hemoragie puternică. Medicii au considerat cazul suspect și i-au alertat pe polițiști. Astfel, anchetatorii au ajuns la un asistent maternal de 47 de ani dintr-o comună din Iași. Individul e căsătorit cu o educatoare, are doi copii și se ocupa de trei minori luați în plasament. Bărbatul ar fi fost violent cu orfanii luați în grijă în repetate rânduri. Dar calvarul nu s-a oprit aici. Procurorii spun că băiatul de 9 ani și o fată de 13 ar fi fost abuzați sexual și violați în repetate rânduri pe parcursul unui an. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Minorii abuzați trec acum prin consiliere psihologică pentru a depăși clipele de groază din ultimele luni”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Fotograf de 60 de ani din Iași, acuzat că și-ar fi agresat clientele. Polițiștii l-au arestat pe individ

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si