Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Incident șocant în Târgu Mureș. Un elev de clasa a VIII-a a bătut un profesor în școală, după ce abia fusese amendat de poliție că a făcut scandal la ore. De față era și mama băiatului, care a început să amenințe atunci când fiul ei a fost pus la pământ de unul dintre paznici. Vă avertizez, urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

A bătut un profesor după ce a fost amendat pentru scandal la ore

Imaginile au fost surprinse astăzi la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș. La prima oră, elevul de clasa a VIII-a, care este tatuat pe gât, s-ar fi urcat pe un dulap și a refuzat să îi permită profesorului să țină cursurile. A fost solicitată imediat intervenția directoarei, care le-a cerut elevilor și profesoarei să meargă în laborator.

Acolo, circul a continuat, după ce adolescentul și-a aprins o țigară.
Directoarea a sunat la poliție, iar un echipaj a venit Poliția. A devenit violent cu agenții, așa că a fost încătușat.
Elevul a fost percheziționat și amendat de polițiști cu 500 de lei pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice. După câteva ore, oamenii legii au fost anunţati că elevul respectiv a făcut din nou scandal la şcoală.
De această dată a fost chemată și mama lui, cu care a amenințat cot la cot directoarea și profesorii. De la injurii, până la bătaie a fost doar un pas, iar elevul a lovit unul dintre profesori. Paznicul școlii a intervenit și l-a imobilizat.
Paznic: Stai acolo! Stai acolo!
Mama elevului: Vă rog să chemați poliția! Cheamă poliția!
Paznic: Stai acolo! Sună la poliție!
Mama elevului: Chiar acum, poliția!
Paznic: Stai acolo!
Mama elevului: Cheam-o! Repede! Acum ai de ce să chemi!
O anchetă a fost deschisă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si