Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Incident șocant la o școală din Târgu Mureș! Un elev a agresat un profesor, după ce a fost amendat că a făcut scandal la ore

Un elev de clasa a VIII-a a agresat un profesor în incinta unei școli din Mureș. Băiatul fusese amendat înainte de polițiști pentru că provocase scandal la ore.

Redactia Stirile Kanal D,

Profesori agresați de un elev [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Incident șocant în Târgu Mureș. Un elev de clasa a VIII-a a bătut un profesor în școală, după ce abia fusese amendat de poliție că a făcut scandal la ore. De față era și mama băiatului, care a început să amenințe atunci când fiul ei a fost pus la pământ de unul dintre paznici.

Vă avertizez, urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

A bătut un profesor după ce a fost amendat pentru scandal la ore

Imaginile au fost surprinse astăzi la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș. La prima oră, elevul de clasa a VIII-a, care este tatuat pe gât, s-ar fi urcat pe un dulap și a refuzat să îi permită profesorului să țină cursurile.

A fost solicitată imediat intervenția directoarei, care le-a cerut elevilor și profesoarei să meargă în laborator. Acolo, circul a continuat, după ce adolescentul și-a aprins o țigară.
Directoarea a sunat la poliție, iar un echipaj a venit Poliția. A devenit violent cu agenții, așa că a fost încătușat.
Elevul a fost percheziționat și amendat de polițiști cu 500 de lei pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice. După câteva ore, oamenii legii au fost anunţati că elevul respectiv a făcut din nou scandal la şcoală.
De această dată a fost chemată și mama lui, cu care a amenințat cot la cot directoarea și profesorii. De la injurii, până la bătaie a fost doar un pas, iar elevul a lovit unul dintre profesori. Paznicul școlii a intervenit și l-a imobilizat.
Paznic: Stai acolo! Stai acolo!
Mama elevului: Vă rog să chemați poliția! Cheamă poliția!
Paznic: Stai acolo! Sună la poliție!
Mama elevului: Chiar acum, poliția!
Paznic: Stai acolo!
Mama elevului: Cheam-o! Repede! Acum ai de ce să chemi!
O anchetă a fost deschisă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI