Mai multe rețele sociale au publicat imagini șocante, cu ceea ce ar fi o acțiune a militarilor ruși, blocați în satul Andriivka, din sudul Bahmutului.

Bombardamentul de artilerie i-ar fi surprins pe militarii ruși, spun surse ucrainene, care ar fi vrut să se predea. Partea ucraineana transmite că a distrus o întreagă brigada a armatei ruse.

Aceste imagini au fost surprinse în momentul eliberării localității Andreevka, cu bombardamente ale inamicilor ruși, la tot pasul, unde nu a mai rămas nimic în picioare.

Recuperarea localității strategice vine după trei luni de lupte intense

Între timp, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunțat că țara sa se pregătește pentru Forumul Industriei de Apărare, pe care îl va găzdui în aceasta toamna.

Scopul nostru este clar, să asigurăm Ucrainei toate oportunitățile de a produce arme și muniție, să asigurăm tehnologie modernă pentru a avea protecție sigură împotriva oricărei forme de agresiune, a declarat Volodimir Zelenski.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O dronă care avea ataşat un dispozitiv exploziv a fost găsită în Bulgaria, la 35 de kilometri de granița cu România

Preşedintele american Joe Biden ar urma să se întâlnească cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, săptămâna viitoare, la reuniunea Adunării Generale a ONU, potrivit presei de peste ocean.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si