Crimă teribilă lângă parcul Crângași din Capitală. Un bărbat de 46 de ani a fost atacat de doi tineri. Cei doi, în vârstă de 16, respectiv 20 de ani, l-au lovit mortal dintr-un motiv banal, din cauza unei cereri de prietenie pe rețelele de socializare. Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ucis pentru o cerere de prietenie

Zeci de minute s-au chinuit medicii să-l resusciteze pe bărbatul de 46 de ani, dar fără succes. Omul a murit după un atac, doi tineri cu bâte de lemn l-au snopit în bătaie.

„De la o fată ar fi pornit atacul... de la o fată”, a spus un martor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul atacat era în parc cu concubina lui și cu cele două fiice ale femeii. La un moment dat, un grup de tineri s-a apropiat și a intrat în vorbă cu una dintre fete.

Citește și: Crimă odioasă în București! Un bărbat a fost bătut până la moarte de doi tineri, în fața Parcului Crângași

I s-a reproșat tinerei că a primit o cerere de prietenie pe rețelele de socializare de la un anume băiat.

Când spiritele s-au încins, bărbatul a intervenit și i-ar fi amenințat pe tineri să o lase în pace. Atunci s-a declanșat atacul.

„,Fata avea o discuție cu cei doi puști și l-au omorât în bătaie”, a spus un martor. 

După ce l-au lăsat inconștient, tinerii au fugit. Zona a fost împânzită de polițiști, dar și de medici. După ce bărbatul a fost declarat decedat, oamenii legii au căutat în parc bâtele de lemn.

Cei doi agresori au fost prinși de polițiști azi-noapte și reținuti. Cei doi sunt recunoscuți ca fiind persoane agresive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si