,,O porţiune din tavanul unui supermarket din Bucureşti s-a prăbuşit, peste o femeie. Victima  a fost  transportată la spital. Colega mea, Adina Iliescu ni se alătură cu detalii'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Tavan prăbușit în magazin

Incidentul șocant s-a petrecut la supermarketul din spatele meu, situat pe strada Liviu Rebreanu, din Sectorul 3 al Capitalei. Ei bine, o bucată de tavan s-a desprins și a căzut peste o persoană ce se afla la cumpărături în momentul respectiv.

Vorbim despre o femeie de aproximativ 70 de ani, peste care a căzut această bucată de tavan. În interiorul magazinului se mai aflau zece persoane, respectiv șapte angajați, dar și trei clienți ai magazinului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Incident teribil în București! Tavanul unui supermarket s-a prăbușit peste o femeie

Toți au fost evaucați de urgență de către oamenii legii, iar din fericire, femeia de 70 de ani se află în stare conștientă. A fost transportată la Spitalul Pantelimon, cu răni minore și primește îngrijirile de specialitate. Așteptăm așadar să vedem ce se va întâmpla, pentru că vedeți în imaginile pe care vi le arată colegul meu, Ștefan Liteanu, a fost făcut un perimetru de siguranță, pentru că oamenii legii vor să facă verificări pentru a stabili cu exactitate ce

s-a întâmplat în acest supermarket. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si