Florin Salam face senzație oricând cu piesele sale și la orice eveniment la care este invitat să cânte. Totuși, „Regele manelelor” și-a început anul promițător, băgând în buzunar o suma colosală de bani, făcută dintr-o singură dedicație!

Oricum, este știut faptul că oricine îl vrea pe Florin Salam la evenimentul său, trebuie să scoată bani grei din buzunar. Sumele pe care Florin Salam le percepe variază între 5.000

și 10.000 de euro. Pe lângă acestea, manelistul pleacă cu sume considerabil mai mari, din dedicații.

Citește și: Florin Salam a băgat în buzunar o sumă colosală dintr-o singură dedicație! Manelistul a dat lovitura la început de an: „Cea mai tare dedicaţie”

Florin Salam, dedicație de zeci de mii de euro într-o singură seară

Prezent la un eveniment, „Regele manelelor” a primit suma de 10 000 de euro cash pentru o singură dedicație.

În doar câteva secunde, Florin Salam și-a umplut buzunarul cu bani, apreciind că a început anul cum nu se poate mai bine.

„Cea mai tare dedicaţie în deschiderea anului 2023. 10.000 cash pentru fata lui, pentru Vanesa. Numărul 1”, a spus Florin Salam, după ce a primit banii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Betty, fiica lui Florin Salam, și-a schimbat numele de scenă! Ce nume a ales fiica manelistului

@smecheriisilautarii Si uite asa a inceput anul 2023 pentru regele Florin Salam! Asta e talentul lu Cristi stie toata tara Romaneasca! 10 000 de euro dedicatie pentru printesa lui! #smecheriisilautarii #viral #fyp #foryou
#foryoupage ♬ original sound-
Smecherii si lautarii

Scântei în căsnicia lui Vali Vijelie. Ce mesaj a transmis soția manelistului

Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a dat de înțeles faptul că mariajul cu artistul a întâmpinat probleme. Cei doi ar fi avut niște discuții mai aprinse.

În plan personal, însă, lucrurile nu sunt atât de perfecte. În urmă cu ceva timp, a apărut un întreg scandal între Carmen, soția lui Vali Vijelie și amanta acestuia. În acea perioadă, amanta cântărețului mărturisea faptul că ea este prima soție, iar Carmen a încercat să facă lumină.

În prezent, la mai bine de jumătate de an, Carmen Rusu a făcut o dezvăluire controversată pe rețelele de socializare.

Carmen Rusu a decis să facă lumină în privința acestui subiect referitor la amantă, așa că a transmis un mesaj neașteptat. Ea a spus totul pe pagina oficială Carmen Rusu a transmis un mesaj neașteptat pe pagina personală de Instagram, după ce aproape a ajuns la divorț cu celebrul manelist, Vali Vijelie. Prin cuvintele ei, soția artistului a lăsat să se înțeleagă faptul că în viața ei lucrurile nu merg atât de bine, și se confruntă cu momente grele.

Citește și:  Scandalul continuă între Florin Salam și Costeluș de la Clejani: ”Nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”

„Să nu uiți niciodată cine ești, să nu lași oamenii să te transforme în cine vor ei să fii. Nu uita că ești un om minunat, că ai în tine puteri nebănuite de a schimba lumea în bine și de a înfrumuseța suflete. Trăiește frumos, caută să însemni ceva în fața oamenilor, retrage-te atunci când simți că nu mai aparții unui loc sau unui suflet și ia-o de la început, ori de câte ori va trebui...” a transmis soția lui Vali Vijelie pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vali Vijelie a reacționat și el după ce amanta a menționat că este prima soție a lui. În urmă cu luni de zile, amanta lui Vijelie spunea că ea este prima soție a artistului. Când soția lui, Carmen, a auzit declarațiile acesteia, a reacționat instant, precizând că în momentul în care partenerul ei a întâlnit-o pe cea care i-a fost amantă, el locuia cu Mioara, mama băiețelului manelistului. Totodată, Carmen a ținut să accentueze faptul că ea este singura femeie cu care artistul s-a căsătorit cu acte.

Citește și:  VIDEO- Tzancă Uraganu a aflat cine sunt hoții care i-au spart apartamentul. Ce au reușit să fure din casa cântărețului

„Ei când s-au cunoscut, iar asta spun din ceea ce știu de la cumnata mea care era cu ei în casă, soțul meu era cu Mioara, cu mama băiatului lui cel mare și era în casa socrilor mei, iar ea știa asta foarte bine că el este cu o femeie care la acel moment era și gravidă. Deci ea a știut în ce se bagă. Ea nu este prima, prima femeie cu care soțul meu a trăit în casă a fost Mioara, dar prima femeie cu care a fost căsătorit civil sunt eu! Eu sunt singura lui soție cu acte!” a declarat soția lui Vali Vijelie, într-o emisiune TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si