Ca să dea gata Catedrala Mântuirii Neamului până anul viitor, Preafericitul Daniel a ajuns să-i îndemne pe credincioși să doneze cât îi lasă inima. Acum sunt necesare sume extrem de mari pentru picturile interioare. Iar milioanele de euro de la bugetul de stat se pare că nu pot acoperi costurile, a transmis Christian Sabbagh.

Îndemnul Patriarhului: Dați bani pentru catedrală

Din gura Patriarhului Daniel n-a venit o rugăminte, ci un îndemn. Iar asta îi revoltă pe mulți credincioși.

Bani ar fi. Doar în acest an, Guvernul a alocat pentru Catedrala Mântuirii Neamului 29 de milioane de euro. Iar săptămâna trecută a mai plusat cu încă 20 de milioane de euro la solicitarea Secretariatul de Stat pentru Culte. De ce aceste sume nu sunt suficiente, ne explică to Preafericitul Daniel!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Politicienii sunt mai aproape de Dumnezeu. Patriarhul Daniel a inaugurat o capelă din interiorul Casei Poporului

Într-adevăr, în ultimii 8 ani în conturile Patriarhiei au intrat aproape 200 de milioane de euro, bani publici, pentru consturirea grandioasei catedrale.

Biserica Ortodoxă Română vrea să dea gata Catedrala Mântuirii Neamului până pe 30 septembrie 2025, când se vor împlini 100 de ani de existență a Patriarhiei Române.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si