Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Individul care l-a ucis pe Cătălin, filmat când lovea un al băiat. Vecinii sunt în stare de șoc: „Am auzit că bătea femei”

Potrivit unor surse, anchetatorii bănuiesc că ar fi fost sub influența stupefiantelor în fatidica seară în care i-a luat viața bietului șofer.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile au fost filmate în urmă cu doi ani, în Ciolpani. Cel care își snopește în bătaie rivalul cu pumnii și picioarele e nimeni altul decât individul de douăzeci și unu de ani care l-a ucis cu sălbăticie pe Cătălin, șoferul de ridesharing. Cei care îl cunosc spun că era o fire violentă: „A început să facă rele. Avea un cuțit, purta un cuțit la el și i-am zis că nu e frumos ce faci”, „Se mai bătea cu băieții, cu alea, dacă era înconjurat mai scotea cuțitul, zicea că e șmecher, să dea cu cuțitul și el, dar uite de la prafurile astea unde a ajuns.”

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Vuiește toată localitatea Ciolpani că tânărul de douăzeci și unu de ani, poreclit Gimi, ar fi fost consumator de stupefiante, ba chiar bănuiesc că ar fi fost și traficant, iar mulți pun pe seama stupefiantelor episoadele de violență, dar mai ales odioasa crima: „Bătea femei am auzit, probleme de familie, dar în rest el a avea muncă, dar uite s-a întâmplat, dacă a băgat a dat de necaz.”

Și în Bărcănești, unde locuiește iubita lui, oamenii vorbesc despre astfel de apucături: „Băiat care avea o obsesie, nu știu cum să vă spun. Nu era sănătos.”

Potrivit unor surse, anchetatorii bănuiesc că ar fi fost sub influența stupefiantelor în fatidica seară în care i-a luat viața bietului șofer. Testele rapide au ieșit negative, însă au fost făcute la câteva zile după asasinat, când individul a fost capturat.

I s-au prelevat probe de sânge, dar rezultatele încă nu sunt gata: „Cred că este avem de-a face cu o reacție de moment a unui om care era aproape de sevraj. El voia neapărat să își facă rost de substanțele care aparent să îl liniștească. Oamenii aceștia, care consumă substanțele despre care vorbim, au comportamente imprevizibile. Odată sunt amabili, zâmbitori, odată reacționează violent, nu știi cum să te comporți cu ei pentru că de fapt nici ei nu știu ce se întâmplă cu propriul corp, cu rațiunea 
lor, cu gesturile lor.” Lumea e șocată de când a aflat de ce a fost în stare individul: „Tatăl lui murise acum câțiva ani de zile, mama lui din câte am înțeles și din câte știu eu e plecată prin Italia la muncă”, „Nu-mi venea să cred că face așa ceva. Aparența înșală, că era un băiat cuminte.”

Individul a recunoscut crima, ba chiar le-a povestit anchetatorilor cum l-a ucis pe Cătălin și unde i-a ascuns cadavrul. Inițial fusese descoperită mașina victimei pe care suspectul a dus o într-o altă localitate și i-a dat foc.

Citeste si: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, criticată aspru pentru scenele abuzive prezentate în videoclipul piesei BOO HOO: "Militează împotriva violenței asupra femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI