Sentință record pentru violatorul din Iași

În spatele condamnării record se ascund detalii care arată cum suferința unor femei putea fi evitată. 

Individul a făcut prima victimă în 2017. A violat o adolescentă de 16 ani din Vaslui. Bărbatul a fost prins, dar lăsat în libertate. În timp ce dosarul de viol aduna întârzieri și amânări, bărbatul a făcut alte 2 victime în 2017 și 2018.

Citeste si: Un bărbat înarmat cu un topor a ameninţat doi poliţişti şi s-a urcat pe maşina de poliţie, spărgându-i parbrizul

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ba chiar a intrat în casă peste altă femeia, dar aceasta a reușit să fugă. Din nou, procurorii l-au identificat dar arestul preventiv a rămas un miraj. Nu dădea semne că ar fi periculos, și-or fi spus anchetatorii. Adunase deja 3 victime, 3 tinere chinuite, cu traume greu de tratat.

Citeste si: Un pastor penticostal din Cluj a fost condamnat la 22 de ani de închisoare după ce a abuzat 12 minori

Autoritățile au închis ochii

Ce credeți că făcut individul? S-a mutat în județul Sălaj și în 2019 a mai violat o femeie din Zalău! Abia după a patra victimă a fost arestat preventiv. Iar acum, judecătorii l-au condamnat la 25 de ani de închisoare.

Citeste si: Caz cutremurător în județul Argeș. Un profesor este cercetat pentru purtare abuzivă după o discuție cu o elevă: ,,Îi scot toţi dinţii din gură"

Nu va rămâne atât de mult timp după gratii: în funcție de numărul de cărți scrise și de zilele de muncă adunate, poate cere eliberarea condiționată după aproximativ 10 ani.

VIDEO- Abuzuri „cu voie” de la autorități 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si