Un tânăr de 18 ani din Bacău și iubita lui au pierit, intoxicați, într-un bolid pe care băiatul doar ce și-l cumpărase. Cei doi îndrăgostiți își petrecuseră noaptea în mașină și ar fi adormit. Tinerii s-ar fi sufocat din cauza unei defecțiuni la autoturism, care emana în interior gaze înecăcioase.

Intors recent din Italia, de la munca, Adrian s-a intalnit aseara cu iubita lui, Madalina.

A scos-o la o plimbare cu noua lui masina, cumparata la mana a doua cu banii castigati peste hotare.

La un moment dat, cei doi tineri s-au retras pe o strada din comuna Secuieni si si-au petrecut acolo intreaga noapte. Cel mai probabil au adormit, cred anchetatorii- care i-au gasit in zorii zilei fara suflare, in masina. Tinerii iubiti se intoxicasera cu fum, dupa ce motorul autoturismului a mers fara oprire.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citeste si: Sfârșit tragic! Adrian şi Mădălina au sfârşit intoxicaţi cu gaze, după ce au adormit în mașină

Ar putea fi vorba despre o defectiune a masinii, spun specialistii.

Madalina avea doar 16 ani si parea mai indragostita ca niciodata. Intr-o postare de pe retelele de socializare, se tinea de mana cu Adrian, iubitul ei. A scris in dreptul fotografiei un mesaj graitor- ceea ce nu traiesti la timp, nu mai traiesti niciodata.

Rudele si prietenii celor doi- socati de cele intamplate- au inceput sa scrie condoleante pe paginile de socializare.

Citeste si: Accident rutier grav. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un TIR

MARIA, PRIETENA MADALINEI: Se înțelegeau foarte bine, nu mi-a zis niciodată de rău de el. Era o persoană minunată, era plină de viață, mereu mă făcea să râd, să zâmbesc. Cred că mama ei este terminată. Este singura fată pe care o avea acasă.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vor sa afle daca autoturismul pe care il cumparase Adrian avea, intr-adevar, o defectiune ce le-a provocat tinerilor moartea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si